Sandra bullock

Kép
Sztárok

Te sem vagy egyedül! 10 idézet híres szingli anyukáktól

Kate Winslet, Sandra Bullock, Regina King talán kicsit szerencsésebb helyzetben vannak, mint mi, viszont éppen emiatt folyton magyarázkodniuk kell. Szerencsére ők már megtanulták néhány frappáns mondattal rövidre zárni a szingli anyukaságot érintő kíváncsiskodó kérdéseket – egy-két szöveget mi is elleshetünk tőlük!

Kép
Sztárok

Itt vannak az első képek! Már biztos, hogy nagyon dögös lesz az Ocean's Eight női főszereplőkkel

Az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi női spinoffja nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Kép
Sztárok

Megint megleptek! Újabb 10 sztárpár, akiről már rég elfelejtettük, hogy valaha jártak

Úgy néz ki, Hollywoodban az örökkön-örökké maximum pár évig tart. Igazán hosszú kapcsolatok csak elvétve találni néhányat, míg a tiszavirág életű szerelmek egyik napról a másikra születnek a celebpartikon. Íme 10 sztárpár, aki újra meglepett minket!

Kép
Sztárok

Így néznének ki kedvenc sztárjaink kék szemmel

A végeredmény meglepőbb, mint azt elsőre gondolnánk! Az ötletet Kanye West adta, aki az idei MET-gálán sokkolt minket kék tekintetével.

Kép
Sztárok

Mennyi? 15 sztár, akikről sosem találnád ki, hány évesek

Gondoltad volna, hogy Brad Pitt már az ötvenes éveit tapossa? És azt vajon meg tudod tippelni, hány éves lehet Lorde? Meg fogsz döbbenni. Nézd csak!

Kép
Sztárok

Régen és most: 12 híresség, aki büszkén vállalja a korát

Lehet szépen is öregedni Hollywoodban, az alábbi példák legalábbis ezt mutatják. Persze azt nem garantáljuk, hogy egyik híresség sem esett át kisebb-nagyobb beavatkozásokon (ki az, aki manapság ránézésre meg tudja ezt állapítani?), de az biztos, hogy azon ritka kivételek közé tartoznak, akiket 45-ön túl is fel lehet ismerni. Nektek ki a kedvenc?

Kép
Sztárok

10 különc sztárszokás, amin meg fogsz lepődni

Sokszor a hírességek sajnos azt hiszik, mindent megtehetnek. Néhányuknak kifejezetten bizarr kívánságaik és szokásaik vannak. Íme!

Kép
Sztárok

Sandra Bullock minyonos cipője igazi must have

Sandra Bullock egyszerűen szenzációs! Az 50 éves színésznő fiatalabb kolleganőit megszégyenítően cool stílussal kápráztatta el a Minyonok Los Angeles-i premierjén a rajongókat.

Kép
Sztárok

Mennyii??! Sandra Bullock 50 éves

Ha van olyan híresség Hollywoodban, akinek a lehető legkevesebb rosszakarója van, az egészen biztosan Sandra Bullock. Kedvenc szomszéd lányunk az élő bizonyítéka annak, hogy lehet valaki ünnepelt sztár a magánéletének kiteregetése nélkül is, pusztán azzal, hogy remek színésznő és szerethető személyiség.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Sandra Bullock vörösben hódított Tokióban

Sandra Bullock egy egyszerű, de mégis hihetetlenül látványos vörös ruhát viselt a Gravitáció tokiói sajtókonferenciáján.

Kép
Stílus

MIU MIU a Velencei filmfesztiválon

Ebben az évben a „Women’s Tales” című sorozat ötödik és hatodik részében a MIU MIU visszatér a Velencei filmfesztiválra.

Kép
Életmód

Sandra Bullock újra az FBI tagja lett

Munkatársunk, Brunner Ágnes képszerkesztő ajánlja:

Előző oldal